PROJECTEN

Family and friends project 07-05- 2022 in de Nieuwe Badkapel Scheveningen

De eerste maanden van dit jaar stonden de repetities in het teken van ons Family and friends concert. Extra spannend, omdat door corona het al weer een tijdje geleden was dat we voor publiek konden optreden.

In de prachtige kapel mochten wij een concert ten gehore brengen voor ons geliefde publiek. Wij speelden voor ons al bekende nummers, zoals The Barber of Seville van Rossini, Symphony nr 5 van Schubert, Themes from Sheherezade (R. Korsakov) , maar ook nieuwere nummers zoals Le roi s’amuse (Delibes), Romance van W. Miedema en Pomp and circumstances van Elgar etcetera. In totaal kon ons publiek 10 muziekstukken beluisteren. Alle stukken zijn bewerkte arrangementen.

Muzikale impressie (Barber of Seville)

Voor meer muzikale impressies klik HIER

Project Amare en Symphonic Seniors 2022

In 2022 is het mooie  nieuwe Huis voor cultuur, educatie en ontmoeting 'AMARE' geopend. Het biedt een huis voor het Residentie Orkest, het Danstheater en het Koninklijk Conservatorium.

Het Symphonic Senior orkest heeft haar roots weer opgezocht ( wij zijn ontstaan uit een initiatief van het RO) en onder de hoede van Yvonne de Winter konden studenten van het Conservatorium hun vaardigheden in het dirigeren van een orkest beoefenen.

Op 12 februari mochten wij in de prachtige repetitieruimte een concert uitvoeren met ondersteuning van de  studenten. Een bijzondere uitwisseling!

Muzikale impressie

Opname Nicole Ramsaran/ bewerkt door Flevoron

Klik op de foto voor vergroting!