PROJECTEN

Optreden Symphonic Seniors in ‘Open Amare’

Klik op foto voor vergroting!

ZATERDAG 10 FEBRUARI 2024: OPTREDEN IN 'OPEN AMARE': ZO'N MOOI PROJECT!

Studenten van het  Koninklijk Conservatorium (KC) werkten met ons in groepen aan samen (gelijk) spelen, dynamiek en dirigeren. De strijkers repeteerden ook nog samen met onze achtjarige soliste van deze dag. Luisteren en het spel afstemmen op elkaar is echt een hele kunst!

In de middag was er het optreden waarbij studenten meespeelden en dirigeerden.

Na The Moldau, was het tijd voor de speelse inspiratie, l’Estro  Armonico van Vivaldi  met  vioolsoliste Lieve, onder leiding van Yvonne de Winter. Gevolgd door  een masterclass dirigeren met twee studenten van de Symphony no 1 van Mahler en  de New World Symphony vanDvořák.

Een programma dat kort en krachtig was! Een mooie samenwerking met KC, Amare en Symphonic Seniors en een feest van muziek voor jong en oud.

U ziet op deze pagina een paar sfeerimpressies van het optreden zoals een video-opname van Vivaldi (opname van Michael Hesselink) en een geluidsfragment van Dvořák. Meer video's (Klik HIER) en meer geluidsfragmenten (Klik HIER) vindt u op de pagina 'BEELD EN GELUID'. Ook kunt u daar een aantal foto's bekijken (Klik HIER), later volgen er mogelijk meer!

l’Estro  Armonico (Vivaldi)

New World Symphony (Dvořák)